Posts

Posts uit 2019 tonen
Afbeelding
wat gebeur er toch in mij, wat is de wereld voor een brij. Soms gaat het goed soms gaat het slecht. heb ik een reden waar ik voor vecht. Ik wil leven , en altijd van mij het beste geven. Komt het ooit wel goed? Of blijft mijn leven gelijk een warige soep. Ik weet ik mag niet opgeven! Maar op dit moment zit ik gewoon te beven. Ik ga er aan. Dat zegt de stem om me steeds weer te verslaan. Ik begin weer van nul. ook al heeft de stem geen flauw benul. PS. blij vechten geef niet op , ooit zegt de stem stop

Genoeg

Het moet echt gedaan zijn, die stem maakt me oh zo klein. Ik wil me er tegen verzetten , maar daar kan ik niet op wedden. Ik doe zo hard mijn best. Maar de stem blijft er als de pest! Ik wil vliegen door het leven, en de moed nooit opgeven. Ik wil het leven zien door een roze bril, ja dat is wat ik wil. NEVER GIVE UP!!!!

tijd

Afbeelding
besteed je tijd, aan een extreme strijd. Je kan het maar proberen, en er misschien iets moois uit leren. je hebt heel wat bagage om te dragen, maar je moet er voor gaan zonder te klagen! 1,2,3 je bent er, en je word misschien in je hoofd een mega ster!!!

droom/ nachtmerrie

Afbeelding
Is dit nu allemaal een droom? of voel ik me gewoon, oh zo loom. er is iets mis, precies een geheugen wis... ti's doodeng! Er zit precies in mijn hoofd een stuk kreng. ik wil hem eruit, ik wil je kwijt. je geeft me enkel een hopeloze strijd. Ooit zal ik van je winnen, en ga ik hellemaal opnieuw beginnen!!!