Posts

Posts uit mei, 2017 tonen

Respecteer!!!!

Afbeelding
Respecteer mijn gevoelens, mijn leven mijn doen! Respecteer wie ik ben, wie ik mag en hoe ik mij voel! Respecteer wat ik vind wat ik denk en wat ik zeg! Hoe ik me gedraag waar ik voor werk en waar ik voor vecht! Respecteer heel het leven! Want je moet er egt alles voor geven!!!! Respecteer andere die af en toe is sterk veranderen! Doe egt alles voor het geluk! Deze gedachten gaat nooit of nimmer niet meer stuk!!!!!

Oorlog

Afbeelding
Oorlog in het verleden, Vrede in het heden. Morgen zeg ik stop. Overmorge

Het is stil in mij!

Afbeelding
Het is stil in mij, Dat maakt me niet zo blij! Ruimte voor stemmen worden sterker! Ik zou ze liever hebben in een diepe kerker!!!!! Hooplijk komt het ooit in balans! Met al onze levensglans! De stemmen gaan en moeten weg! Dan hebben ze dikke pech😏 Ik zal dan terug lachen als een gek! En terug onozel doen bij elk gesprek 😊 Al de mensen in moeilijkheden zal ik helpen! En zal ik aan een betere wereld meehelpen! Dat is ons doel van het leven! Voor andere alles geven !!!!! PS. Help the people who need help!

Help anderen aub!!!!!!!!

Afbeelding
We zijn de laatste tijd slecht met de wereld bezig, En daar moeten we dringend iets aan veranderen!!!! Kom op mensen er zijn zoveel mensen in moeilijkheden, Help die mensen! Schuif voor diene keer al je kracht naar andere om de wereld beter te maken!!!! Wij kunnen er samen voor zorgen dat iedereen verdiend wat hij/zij moet verdienen! Help ook een steentje bij om het milieu iets beter te laten worden! Doe iets nuttig!!!! Ik geloof er in dat ooit al de oorlogen, gepest, armoede, ongelukkig gevoel uit de wereld kan verdwijnen!!!!!!! We moeten er alleen allemaal iets voor doen!!!!!! En als je het zelf met iets moeilijk heb kom er voor uit, zeg wat er scheelt! Zo kunnen we elkaar helpen! geloof mij!!!!!!! https://m.youtube.com/watch?v=XAi3VTSdTxU