Posts

Posts uit december, 2016 tonen

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Ik ,zie ik zie wat jij niet ziet! Het is een dik lelijk meisje! Die erg bang is van een ijsje! Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Het zijn stemmen! Waar ik me door laat kennen! Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Het is een donkere lach! Die erger worden met de dag! Maar een ding dat ik zeker weet! Alles komt wel goed! Want je vergeet nooit je moed!

Anders

Ben je anders dan een ander? Ja natuurlijk jij bent jij! En je bent een kei coole kei! Je mach nooit vergeten! Dat je al die stemmen kan vergeten! Ze komen en ze gaan! Zoals het groot levensverhaal!

steun deze jongen

steun deze jongen, en help hem! hij heeft kanker en is nog maar 5 jaar hij heeft het moeilijk en zijn wens is zoveel mogelijk kerskaartjes krijgen! Kanker een klein woord met veel effect! een heel stom woordje met  zo veel macht. een ding is zeker! iemand met deze ziekte heeft heel veel kracht! http://www.gva.be/cnt/dmf20161211_02619952/grootste-wens-van-jongetje-5-met-kanker-stuur-me-heel-veel-kerstkaartjes-alsjeblief

Leef

Afbeelding
Leef met de dag! En begin met een leuke lach! Geniet van elk moment! Met een erg mooi accent! Het leven is te kort! Dus gooihet stort! Laat zien wie je bent! En ontdek wie jou goed kent! Weg met al die last!Gooi alles maar in de kast!